Handy man!

Kaart van hartstichting

 
Nu denk je waarschijnlijk oke leuk een kaart.. Maar als je goed kijkt zie je dat de kaart niet met een magneetje vast zit. Althans dat lijkt maar zo !
 
Mijn moeder kwam hier vandeweek mee thuis &ik dacht eerst even dat het zwarte plakband was.. maar het viel al snel op dat dat niet zo was aangezien het dikker is &zwaarder! Eigenlijk is het ook wel plakband maar er zit magneet inverwerkt. Zo kun je dus heel makkelijk een stukje plakken op een kaart en die zo ophangen!
 

Het rolletje

 

Zoals je ziet heeft het kaartje niet heel veel nodig, het werkt gewoon goed &glijd niet weg ofzo. Ook is het zo dat er geen rare plekken van magneetjes op je kaart komen. Dat heb je vaak als iets in de zon hangt, dan gaat het verkleuren. Het is gewoon heel simpel en handig! Ook is het een vrij grote rol dus je doet er best lang mee.  Het is te koop bij de Hema voor 2,95. Je kan het alleen niet hergebruiken dat is het enige mini minpuntje.  Je kan ook magneetjes kopen bij de Hema in een verpakking van 8stuks, die zijn 1,95. Voor die ene euro & de vele voordelen ga ik voor de ‘magneettape’

Mijn moeder nam dit vandeweek mee &vond het meteen super handig. Ik hoop dat jullie het een leke tip vonden &het misschien ook wel gaan gebruiken !

 

Liefs,

Maaike <3.

Een gedachte over “Handy man!

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s