Tag; 4 things!

weheartit.com

Dit is een 4 things tag, dit betekend dat er iedere keer iets gevraagd wordt & waar ik dus heel simpel gewoon 4 antwoorden op moet geven. Deze tag heb ik overgenomen van Lisanne zij tagde jou, jou, jou & jou. En die ene ‘jou’ sprak mij wel aan! Neem zeker een kijkje op haar blog, super leuk!

4 dingen die je in mijn tas kunt vinden zijn..

1. Telefoon
2. Portomonnee
3. Toilet-etuitje
4. Vaseline/lippenbalsem
 
Beetje standaard natuurlijk telefoon & portomonnee, maarja ik nou eenmaal niet zonder! Ik heb een heel lief klein etuitje van Blond Amsterdam, daar zit een mascara in, wattenstaafjes, tampons (altijd handig), extra medicijnen etc. Voor als ik onverhoopt ergens moet blijven ofzo of iets nodig heb! 🙂 En ik kan niet zonder vaseline want mijn lippen worden heel snel droog & dan krijg ik felrode lippen…
 
 

4 dingen die je op mijn bureau zult vinden..

1. Mijn laptop
2. lotus waxine houder <3.
3. Jaar agenda/planner
4. Stapeltje met dingen die ik eigenlijk moet opbergen.
 
Laptop staat standaard op mijn bureau & wordt soms meegesleept naar m’n bed. Mijn lotus waxine houder is echt héél mooi (vind ik dan ^^) & ik brand daar heel vaak een kaarsje in voor mijn opa <3. Ook ligt mijn grote jaar agenda op m’n bureau, zo een waar je per dag per uur kan plannen, trés handig als je een druk schema hebt! & ja wie heeft dat nou niet; stapeltje van dingen die je nog op moet ruimen..
 
 

4 favoriete dingen in mijn kamer..

1. Mijn bed!
2. huge kast met de grote spiegel!
3. olie lampje met bloemenvaasjes
4. langwerpige schilderij van de eiffeltoren
 
Jullie hebben het misschien al gelezen; sindskort heb ik mijn king bed, ik wilde al een hele tijd een 2 persoonsbed & nu heb ik em! 🙂 Ik kan er lekker diagonaal in liggen en horizontaal net niet helemaal, maar het is zó fijn! Ik heb een hele grote kast van grond tot plafont, 3deurs met in het midden een spiegel. Het lijken waxinehouders maar er zit een klein/smal vaasje in, waardoor je er lieve kleine bloemetjes in kan zetten! Sinds ik in de 3e naar Parijs ben geweest ben ik helemaal gek van Parijs & de eiffeltoren.
 
 

4 dingen die ik altijd al eens heb willen doen..

1. Mee met warchild
2. Bungy jumpen of iets anders bloedstollends
3. Naar heel veel landen reizen
4. Heel goed worden in muziek & dans
 
Wat ik bij de volgende vraag ga uitleggen is eigenlijk ook een beetje uitleg hiervoor. Muziektherapie is eigenlijk net zoiets als dat warchild doet, plezier maken met kinderen zodat de oorlog even weg is uit het kind. En hun gevoelens laten uiten, wat ze zolang niet hebben gekund, dit wilde ik al vanaf dat ik 7 ben ofzo & naar de concerten keek van Marco & friends for Wrachild. Ik wil echt heel veel landen bezoeken India, Maleisië, China..  Muziek & dans is altijd al een grote passie geweest voor mij & wil er dan ook alles uit halen wat er uit te halen valt !
 
 

4 dingen waar ik op dit moment van houd..

1. het liefste mens ever; mijn vriendje
2. Mijn familie & vrienden
3. bloggen & de mensen die mijn blog lezen!
4. nagellak
 
De eerste is misschien een beetje cliché, maar het is gewoon zo. Morgen zijn wij alweer een jaar bij elkaar, dus deze week is speciaal, hihi. Ik hou echt zo veel van mijn familie & vrienden op dit moment, zij steunen mij echt heel erg. Bloggen doe ik nog niet zo lang, maar ben er al aardig verslaafd aan geraakt. Mijn blog is nog niet echt hoogdravend, maar ben wel heel erg blij met de mensen die mijn blog wél lezen, thanx! En dan heeeeeel iets anders; nagellak. Ik ben de afgelopen weken echt continu bezig met nagellakken, gewoon omdat het kan! 🙂
 
 
 

4 dingen waarvan ik wed dat jij ze niet van me wist..

1. Dat ik muziektherapie wil studeren
2. Ik 17 zwemdiploma’s heb
3. Helemaal niet vaak make-up draag
4. Dat ik trein- & bioskaartjes bewaar
 
Het lijkt mij heel mooi om mensen met een stoornis/andere problemen doormiddel van muziek zich weer beter te laten voelen of hun zelfs te helen. Ook kunnen mensen door muziek zich beter leren uitten of kinderen die voor het eerst gaan praten tegen hun ouders (letterlijk voor het eerst). Ik wilde altijd al iets met psychologie doen & muziek is een grote passie van mij, mooie combi dus! Ik zat op zwemles toen ik geboren werd & ben daar mee doorgegaan tot vorig jaar. Ik heb zwemdiploma’s als balvaardigheid, reddendzwemmen, snorkelen & synchroonzwemmen. De laatste jaren deed ik aan wedstrijdzwemmen, ik ben nu een jaar gestopt en mis het héél erg! Volgend jaar maar weer! Ik draag eigenlijk ook best vaak geen make-up, ik kan het hebben al zeg ik het zelf 🙂 Jup, alle kaartjes gaan in een doosje 🙂 vind ik leuk ofzo. Ik doe dit trouwens ook met concert kaartjes & dingen uit het buitenland, ooit wil ik een soort boekje maken met alle dingen die ik heb gezien/meegemaakt.
 
 

4 liedjes die ik op dit moment niet uit mijn hoofd krijg..

1. Wonderful Life – Hurts <luister>
2. Sleazy – Kesha <luister>
3. Beautiful Monster – Ne-yo <luister>
4. Skinny Love – Birdy <luister>
 
Hurts zit wel vaker in mijn hoofd, zoals ik gisteren al vertelde ben ik gek op dit duo & luister ik het regelmatig. Ik ben niet echt fan van Kesha, het komt wel voorbij op de radio & dan vind ik het prima. Maar bij dansen heb we hier een dans op, dus die kreeg ik gisteren niet uit m’n hoofd! Ne-yo, echt naar hem kan ik altijd luisteren! Hij heeft ook echt mooie clips met mooie/goeie dans er in. Zo zijn OMG, Closer & Miss Independent ook een grote favoriet van mij. & ja de laatste die hoort er echt gewoon bij! Ze is echt amazing!

Ik vond dit echt een super leuke tag om te doen! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden & mij weer een beetje beter hebben leren kennen! Ik vond het idee van Lisanne wel leuk (4things tag, dus je mag 4 mensen taggen) Maar mensen taggen hoeft niet perse, daarom tag ik ook; jou, jou, jou & jou ! 😉

Liefs,

Maaike <3.

3 gedachtes over “Tag; 4 things!

  1. Emma zegt:

    Hele leuke tag 😀 veel en leuke dingen verteld 🙂 dat van die bios bonnetjes herken ik wel, Hihi. Ik kende muIektherapie niet, maar klinkt mooi 🙂

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s