Huge shoplog Kruidvat; Million Styles/feMALE …

Shoppen, één van de fijnste bezigheden, maar minder fijn voor je portomonnee.. En toch gebeurd het iedere keer weer, zoals afgelopen weekend. Vrijdag, mijn se week was voorbij en ik was ondertussen heel erg benieuwd geworden naar de Million Styles effect top coat van Catrice.
Ik vond dat ik wel even langs het kruidvat mocht gaan om mezelf op iets moois van deze lijn te trakteren, hehe ! Vanuit school ging ik naar dichtsbijzijnde kruidvat filiaal, de Herestraat.

Aaaaah, daar stonden al die mooie Million Styles lakjes opgesteld! En wonderbaarlijk genoeg stonden van alle 8 de varianten minstens 5! En ik kon maar niet kiezen.. Dus nam ik deze twee maar mee, omdat deze twee meteen opvielen. De linker is een rossig/koper achtige kleur met de naam C03 Miss Money Penny. De rechter is een zwarte met een lichte shimmer en heet C01 No Smoke Without Fire. Ik kocht deze twee lakjes voor 2euro per stuk ( 2 voor 4 euro actie)
Altijd als ik bij het kruidvat ben kijk ik in het ‘uitverkoop bakje’. Heel vaak vind je daar nog leuke dingen voor een mini prijs. Soms vind je er zelfs dingen die eigenlijk nog in het assortiment zitten, maar toch echt in dat bakje zitten met een stikker van maar 1euro! Maar pas op, soms zitten er ook dingen in die helemaal niet afgeprijsd zijn, leuke verrassing bij de kassa..
Maar ik had geluk, ik vond een Herôme by W.I.C lakje! Er zat geen stikker op en er was ook geen stellage van Herôme… Normaal zijn deze nagellakken 7,50euro, maar deze was nu 5euro! Later kwam ik bij een ander kruidvat filiaal, waar ook een Herôme lakje lag in het uitverkoop bakje, maar wel voor 7,50euro, me happy! Ik even checken bij de Douglas, hij komt gewoon uit het assortiment wat nu nog in de schappen staat! Dit is een heel mooi blauw/groenig lakje en heet New Delphi 115 .

Ik wou meer Million Styles lakjes, maar kon niet kiezen dus ging ik op mijn fietsje veder naar huis om eens goed na te denken over die mooie lakken. Ik dacht dat ik er uit was en stopte bij de volgende kruidvat. Daar kocht ik echter hele andere dingen, shame on meeee!

Nagellak, eyeshadows & nagellak remover.. daar kwam ik mee thuis & geen Million Styles lakken. Bij dit kruidvat filiaal hadden ze in het rek van de Million Styles lakken ook gewone nagellakken van Catrice neegezet met het bordje van; ‘2 voor 4 euro’ er boven, handig! Mijn oog viel op twee hele mooie roze lakken, niet zacht roze maar knal & coral. De linker/donkerste is Raspberry Fields Forever & de rechter/lichte is Meet Me At Coral Island. Heerlijke kleuren voor de lente en zomer.
Ook bij dit kruidvat filiaal keek ik in het ‘uitverkoop bakje’ daar vond ik 3 mooie kleuren eyeshadows van Essence. Twee die uit de vaste collectie zijn gegaan & een grijze die uit een LE lijn komt van september 2011; natventurista. De blauwe en groene zijn beide matt effect eyeshadows (geen shimmer) en ik vond ze vooral mooi omdat het een zacht kleurtje is & dat is helemaal in deze lente/zomer. De groene is lime time & de blauwe heet blue passion . Deze eyeshadows waren 0,50 euro per stuk! De grijze komt dus uit de LE lijn natventurista en is een eyeshadow die je zowel droog als nat kan dragen. Klinkt raar ‘oogschaduw nat dragen’ maar dat ga ik nog wel uitleggen bij de swatches/look. Hij is een beetje grijzig groen en draagt de naam Chirp, Chirp! . Deze kocht ik voor 1euro! En omdat ik de laatste tijd zoveel bezig ben met nagellak, was het tijd voor een nieuwe nagellak remover, zonder aceton! 1,29 euro.

Maar nu had ik nogsteeds niet die Million Styles lakjes gekocht die ik zo graag wou! Dus ik nog even goed over nagedacht en maandag was een ander kruidvat filiaal aan de beurt.

Deze keer kwam ik niet met teveel thuis dan dat ik mezelf had voorgenomen. Eigenlijk met minder, want ik hoopte dat de LE lijn feMALE van Catrice er al zou staan, maar helaas. Wel kocht ik deze shiny beauty’s! De zilvere met de naam C08 Have An Ice Day & de blauwe C05 Return Of Space Cowboys. Er hing een nagelwiel waar je deze Million Styles lakken over de ‘gewone’ kleuren heen kon zien. Deze twee (&de andere die ik al gekocht had) vond ik het mooist staan op de kleuren die ik net had gekocht, dus was de keus wat sneller gemaakt ! Ook deze kocht ik weer 2 voor 4 euro.

Dinsdag, nog een poging wagen voor de LE feMALE lijn. En ja hoor, daar stond de stellage, helemaal compleet! Ik heb vanalles uitgeprobeerd en ik vond het allemaal mooi, maar moest helaas van mezelf (a.k.a. shuldgevoel voor m’n portomonnee) een keuze maken.

Ik kocht twee van de vier soft touch nagellakken en een eye aquarelle chalks. Deze combinatie vond ik wel mooi, beide in grijs en roze. De roze nagellak heet C02 Nude & de grijze heet C04 So Suit! Twee prachtige kleuren, de swatches komen snel. Maar ook de eye aquarelle chalks voldeed aan mijn verwachtingen! Ik kocht de kleuren combi C03 Boys Are Back, pigmentatie is echt super & kijk er naar uit om er een look mee te maken! De eye aquarelle chalks waren 3,49euro.

Alle nagellakken kocht ik voor 2 voor 4 euro, maar zijn normaal 2,49 euro.

Ik kan bijna niet kiezen waar ik moet beginnen met swatchen, dus heb ik een combinatie bedacht tussen de LE feMALE & de Million Styles effect top coats. Binnekort dus hier te zien !

Laat in de comment vooral weten naar welke andere producten jij heel erg benieuwd bent en of jij al in het bezit bent van een van de LE prodcuten!

Ook kan je nogsteeds meedoen aan de winactie tot 26 maart !

Ps; Ik wou eigenlijk een filmpje maken, omdat dit zo lang is & ik al een tijdje een filmpje wil maken. Maar echt ik bak er niks van, nog even oefenen dus!  

Advertenties

5 gedachtes over “Huge shoplog Kruidvat; Million Styles/feMALE …

  1. Cynthiiaa zegt:

    Wauw, inderdaad huge shoplog, maar wel met amazing products! De cubes zijn zo gaaf, je nagellakken ook, ik ben heel benieuwd naar je reviews. Oh, filmpjes.. herkenbaar. :”)

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s