The examens are fucking done!

JAAAAAAAAAAAAA!!! Die rot examens zitten er eindelijk op!!! Ik had gisteren mijn allerlaatste examen & dat was Engels! Ik ben zo blij dat het over is, maar het voelt ook heel erg raar.. Het is nu gemaakt en er kan niks meer veranderd worden, het is definitief gedaan! Wat ook heel fijn is hoor, want die zenuwen werden me al bijna te veel & het is ook leuk weer een andere stap in je leven te maken.


Over het algemeen heb ik er een redelijk gevoel over, ben niet in paniek geraakt o.i.d., maar biologie & economie waren nog best moeilijk. Maar als ik nu terug ga denken vind ik opeens alles moeilijk, dus dat doen we maar niet! Ik heb ook lekker niks nagekeken, want daar wordt ik alleen maar zenuwachtiger van, hihi. De 14e zal ik het dan horen.. We worden ergens op de dag gebeld, onze mentrix is niet zo duidelijk, dan zijn we eindelijk uit onze lijden verlost! Ik hoop echt héél erg dat ik slaag, want ik heb er ontzettend veel voor moeten doen.. Ook heb ik best veel tegenslagen gehad, maar ben hard doorgegaan dus hoop dat het dat nu ook een keer een goed resultaat geeft!
Het laatste examen was wel nog een beetje anders dan anders, we konden de school niet meer terug in omdat prinses Maxima aanwezig was op onze school. Ze kwam luisteren naar een Opera gezongen door o.a. leerlingen van onze school (HML). Dit is een nieuw project in Den Haag & een wat oudere vriendin van mij leid dit project! I’m so proud! Alleen niet zo handig gepland tijdens de examens, maar het koningshuis gaat natuurlijk voor hé! (;
We hadden trouwens enorm geluk, door pinksteren werden de examens verdeeld over 3 weken en niet twee. Dat betekende voor mij dat ik gisteren mijn laatste examen had en 5dagen daarvoor he-le-maal nikssssss! Dit gaf mij de kans om ook even tot rust te komen & toen heb ik ook nog een filmpje opgenomen (die moet ik hier nog posten). Filmpjes zijn toch wat makkelijker dan posts schrijven.

Ja.. er zijn ondertussen ook een heleboel andere dingen gebeurd. Ik ben dus op Youtube begonnen en heb alweer bijna 50 abbonnees! Yeah! Maar de posts die ik voor jullie had gemaakt & ‘ingepland’ zijn dus niet verschenen.. Ik heb echt niet gekeken op mn blog, dus hier kwam ik gisteren pas achter.. meeh! Het probleem is dat ze dus helemaal niet ‘ingepland’ stonden ofzo. Dusja, jullie houden alles nog te goed! Ook kreeg ik eindelijk mijn nieuwe telefoon, ging eerst weer helemaal mis.. Ik heb nu een abbo bij Hollandsnieuwe die op de server zit van Vodafone & die communicatie gaat helemaal fout ofzo want Hollandsnieuwe stuurt mails met de naam van Vodafone erboven… BLABLABLA! Nu heb ik mijn telefoon nog niet eens een maand & hij is alweer stuk!! Ja stuk.. Hij liep vast op mijn bewegende achtergrond & wou niks meer doen, zelfs na een kwartier niet.. Dus batterij eruit, opladen & nu herhaald hij alleen nog maar heel leuk het samsung intro.. HAPPY MEEE! Ook is opeens mijn 18GB SD kaartje opeens kwijt.. Doe em na het uploaden altijd terug in mn camera & nu dus niet, hij is echt nergens te bekennen! ): Maargoed, weer wat leuker nieuws; mijn vriendje & ik waren tijdens de examens 18maanden bij elkaar ! ❤ We hebben het niet ‘gevierd’ of zo, want hij was op wiskundecursus & examens zijn nu even belangrijker! Ook scheurde mijn vader even zijn meniscus & was hij dus tijdens mijn examens gezellig thuis. Nadeel; ik moest vanalles voor hem halen als ik thuis was, want hij moch nieh lope nieh!

EN NU?! Vandaag had ik een advies/toelatings-gesprek voor mijn studie voor volgend jaar; Muziektherapie. Het was een soort auditie, maar dan niet echt in een strenge manier, maar toch heel spannend! Maar ik ben VOLLEDIG AANGENOMEN ! : D Ze vond m’n motivatie heel goed, m’n ervaringen, voorspel & de muzikale testjes gingen ook heel goed. Eigenlijk zelfs nog beter dan verwacht! Ik heb nog nooit iets aan zingen gedaan & nu moest je noten over kunnen nemen, benoemen & het interval benoemen.. Intervallen kende ik, maar zingen…. Maar het ging echt goed & nu ben ik super blij!

En veder? Ga ik nu lekker shoppen voor nieuwe kleertjes, schoentjes, zonnebril etc!! Geniet ik heerlijk van het weer, slaap ik heerlijk uit & doe ik allemaal leuke dingen. Ja dat, maar ik ga straks ook heerlijk op een 10daagse reis naar Blanes in Spanje! ❤ En daarvoor moet ik dus nog allemaal dingetjes kopen, dus dat ga ik morgen maar eens doen met mijn moeder in Rotterdam!
Ik ga vrijdag al weg, dat is alweer best snel, dus ik moet even dingen goed inplannen & nog tikken, hehe. Plus dat ik natuurlijk ook m’n hele tas moet inpakken enzeuw.. Dus nu is het stressen voorbij, maar blijft het druk, maar dan heb ik straks ook totale ontspanning! Ik heb er echt ONTZETTEND veel zin in met mijn lieve vriendjes & vriendinnetjes!

Dus, dit was even mijn kluizenaarsleven van de afgelopen, uuuhhhh, 3weken? ^^ Jullie kunnen de komende tijd dus een aantal filmpjes verwachten en natuurlijk allemaal posts. ENNNNN!! Er komt een winactieeeee! Dus hou mn blog + Youtube in de gaten !

Heel veel liefs,

Maaike ❤

 

PS; Sorry dat ik trouwens zo veel heb geschreven, moest het echt allemaal even kwijt, hihi! Wie het helemaal leest is echt heel lief, maar snap als je het niet helemaal leest ^^ !

Advertenties

4 gedachtes over “The examens are fucking done!

  1. Beauty Koning zegt:

    Wauw, positieve post! Wat goed dat je bent aangenomen, gefeliciteerd! Amazing dat je een goed gevoel ook over je examens hebt, hopelijk ben je geslaags girl! Gefeliciteerd ook met je abonnees, totally amaaaaaaaazing. 😀 Woop, ben echt enthousiast geworden door je artikel. xD

  2. tineke zegt:

    Lekker zeg! Nu al zomer vakantie! Ik ben jaloers! 🙂 Geniet er maar van, en gefeliciteerd! Dat je bent aangenomen bij de studie! 😉 Klinkt leuk! 🙂

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s