Photo Diary – December #1 ’12

Het is alweer 16e of te wel; we zijn alweer op de helft van de maand December! Whut?! Ik schrok wel een beetje, want alles gaat heel snel & kerst is ook niet meer zo ver weg! Ook schrok ik van het aantal foto’s dat ik deze maand heb gemaakt.. Het zijn er maar en paar en dat is op zich niet zo raar als je telefoon het niet doet, maar wel erg jammer.

Uitizicht over Den Haag de binnenstad vanaf het station Holland Spoor. Mijn school staat echt pal naast de treinrails! In mijn tussenuurtjes maakte ik een mooie foto van het uitzicht. Love this city!   

http://instagram.com/p/S6P0NzDe0G/
Het Sinterklaas spel dat ik heb gevierd met mijn familie, oom, tante & nichtjes. Het was echt super gezellig!

En een paar dagen later maakte we alweer een mooie brownie kerstboom! Dit was  een gewonnen cadeautje van mijn moeder: een siliconen kerstboom vorm & een brownie bakmix. De brownie was deliciousssss!

http://instagram.com/p/TDomCFje0j/
Mijn vader maakt altijd super lekkere nasi & als m’n vader dat maakt is het een grote pan vol en houden we altijd over. Super lekker met een beetje pindasaus, even in de overen, augurkjes er bij en klaaar! Ik hou ook echt van warm eten in de middag, dat heb ik van m’n opa&oma ‘geleerd’.

Ook kocht ik de afgelopen weken wat nagellakjes voor de kerst & ging ik daar ook eens lekker mee nailarten. Hier probeerde ik een Saran Wrap nail art uit. Het zag er nog niet super uit, maar ik blijf proberen & binnenkort zien jullie het resultaat!

Waaaaaauw, wel 5 foto’s… Ik vind het zelfs teleurstellend van mezelf. Ik heb nog wel wat foto’s gemaakt, maar niet kunnen posten op instagram omdat m’n telefoon het niet deed. Ik hoop dat de volgende Photo Diary wat meer foto’s bevat, sorry! Komende weken kunnen er ook 2 artikelen per dag verschijnen, jaaaja! Ik heb zo veel bedacht & nog te doen, dat dat niet allemaal gaat passen als ik maar 1 artikel per dag doe, dus! (:

Hoe waren jullie eerste 2 weken december?

Liefs, Maaike

9 gedachtes over “Photo Diary – December #1 ’12

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s