Parijs met 2e kerstdag

198594_182986011846023_1416436138_n_large

JA jullie lezen het goed & misschien hadden jullie al de teller gezien, ik ga alweer naar Parijs & ook nog eens met kerst!  Iets meer dan een maand geleden ging ik samen met mijn vriend naar Parijs, omdat wij twee jaar samen waren. Vrijdag vroegen zijn ouders of we met kerst meegingen naar Parijs.. UH JAAAH! 2e kerstdag rijden we hier ’s morgens weg en zullen we ongeveer 5 uur later aankomen in Parijs. Echt super tof om met kerst in Parijs te zijn! Ik vind Parijs sowieso een hele mooie stad, maar ik heb ook geprobeerd om met mijn ouders naar een kerstmarkt in het buitenland te gaan, omdat me dat super leuk lijkt. Ik hoop dus dat ze in Parijs ook zoiets hebben! Maar wegzwijmelen bij de mooi versierde gebouwen en alle lichtjes is ook hartstikke leuk! Toen ik met mijn vriend in Parijs was zijn we allemaal bekende bezienswaardigheden afgegaan & vond ik het ook zo jammer dat we niet gewoon lekker konden rondstruinen. Maar dat kan nu dus juist wel ! We gaan ook naar een best wel chique hotel, wat me ook helemaal super lijkt, want mijn vriend en ik gingen natuurlijk niet naar dure hotels. En ben ik ook heel benieuwd hoe het zal zijn met zijn ouders & zus

563615_10151192827436872_520964492_n_large
Wel voelt het een beetje dubbel. Mijn vriend en ik gingen naar Parijs omdat we 2 jaar samen waren & samen iets moois/leuks wilde doen waar we dan ook voor hebben gespaard. En nu gaan we zo’n anderhalve maand gewoon weer! Het voelt ook raar omdat je toen er het aller mooiste van wou maken, omdat je dit niet zomaar doet (met iemand & ook gewoon). En dan stel je je er dus ook niet op in dat je snel weer zou gaan.. Maar nu gebeurd het toch!

tumblr_mf541fDCuS1qjvnc4o1_500_large

 
Ik loop nu al een aantal dagen te fantaseren hoe het zal zijn. Zal het echt zo mooi zijn als op de foto’s? Zal het gaan sneeuwen? Of zal het minder mistig zijn als in november? Ook denk ik veel na over waar we heen gaan en of ik nog wat leuks kan shoppen, want dat deed ik de vorige keer niet zo veel. Ook hebben wij de eiffeltoren toen niet kunnen zien met lichtjes aan, alleen vanuit de hotelkamer dan, maar later waren ze uit! Maar nu gaan we dat zeker even doen!

Hebben jullie misschien nog tips voor in Parijs? Waar je bijvoorbeeld lekker kan eten, shoppen of wat dan ook?

Liefs, Maaike

 

6 gedachtes over “Parijs met 2e kerstdag

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s