Photo Diary – februari ’13

Het is dan wel al een tijdje maart, maar toch vond ik dat ik jullie de foto’s van februari nog moest laten zien. Dan staat er in ieder geval iets online.. Dit is een van de dingen waar ik dus half aan gewerkt had, maar nog niet af was. Maar ik ga nu niks meer zeggen, laten we naar de foto’s gaan! 😀

http://instagram.com/p/VUAxFJDe0T/

Hertjessssss! Die ging ik in het zuiderpark bekijken met een klasgenootje voor ons Biologie PO over gedrag. Volgens mij kent iedereen dat PO wel, waarbij je lekker mag turven hoe vaak een dier iets doet.. Maar ‘Bertje’ was wel mooi!

http://instagram.com/p/Ve0x7hDe56/

Bakken doen mijn broertje & ik graag! De brownies e.d. waren we een beetje beu en gingen we eens lekker koekjes bakken. En niet zomaar koekjes want we hebben er zelf chocolate chip cookies van gemaakt!

http://instagram.com/p/Vitp8Qjeza/

Een selfie, tsjaa.. moet weleens kunnen! Ik ging mee naar de hockey wedstrijd van mijn broertje in Rotterdam die al om 10uur begon (dat is half 10 verzamelen). Dus; Rise & Shineeee! Dit was overigens zijn 2e kampioenswedstrijd & is hij dus met twee teams zaalkampioen geworden! Me is so proud! 

http://instagram.com/p/VuIlFaje0g/

Mijn Valentijntje! Wij zijn niet zo van we MOETEN super duper erg aan valentijn doen, maar vinden het wel leuk om iets te doen. Want je mag iedere dag aan iemand laten zien hoeveel je van diegene houd & op welke manier dan ook. Maar toch vonden wij het leuken om gezellig uit eten te gaan.

http://instagram.com/p/VuZDIDDe6l/

En deze petit fourtjes had papalief meegenomen voor mij! Hij had voor ons allemaal een klein dingetje ^^

http://instagram.com/p/V4C-TEjeyu/

Ik was zo lekker druk bezig met van alles en nog wat voor le blog, dat ik helemaal vergat te eten! Dus maakte ik snel een grove salade & at die lekker op terwijl ik druk veder ging..

http://instagram.com/p/WBhcryje1H/

Grab yourself together! De avond hiervoor had ik een verjaardag, het was een verjaardag van een oud vriendinnetje. Mijn moeder en broertje gingen ook omdat we ook bevriend zijn met hun ouders, alleen wij zagen elkaar niet meer zo veel na de basisschool. Uiteindelijk was het hartstikke gezellig zoals vroeger & hebben we heerlijke drankjes gedronken, hihi. En tsjaa de andere dag op je werk zijn om 8u…

http://instagram.com/p/WEpRMdje9k/

De voorjaarsvakantie begon heel gezellig met een fijne lunch met vriendinnetjes! Dit zijn vriendinnen van de middelbare, maar nu we allemaal op een andere school zitten is het soms lastig om met elkaar tegelijk iets te kunnen doen. Gelukkig konden we een zaterdag vinden om eens heerlijk te lunchen bij Bagels&Beans, te lachen, shoppen, bij praten enz.!

http://instagram.com/p/WKE-EUDe5z/

SUSHI! Heel veel liefde voor sushi! Alleen zo jammer dat ik een heleboel mensen ken die sushi absoluut niet lekker vinden.. meeh! Ja m’n broertje vind het lekker, maar zo vaak gaan wij niet samen ergens eten. Dus besloot ik om zelf sushi te halen ’s middags, omnomnom! Het lijkt duur bij de AH maar als je rond 4 uur gaat zit er al vaak een 35% sticker op!

http://instagram.com/p/WM1x6lDe22/

Dit is een geheim project, maar ik kan het bijna niet laten er toch iets over te zeggen, hihi. Ik ging dus lekker helpen verven, zagen, timmeren van alles, bij mijn vader, oom & neef. Super gezellig ook dat ze telkens kwamen eten, ze wonen namelijk in Drenthe en we zien ze niet zo vaak. We hadden ook enorme lol & nam mijn neef deze super foto van mij met een verfroller!

http://instagram.com/p/WPSmMMjexU/

Yaaaay, ik ben weer eens nagellakjes gaan swatchen voor jullie! Er stond in de beschrijving bij de foto dat ik het de andere dag op m’n blog zou zetten & jullie weten dat ik dat dus niet heb gedaan. Dit omdat de kwaliteit foto’s echt bagger waren toen ik ze eenmaal bekeek op m’n computer..

http://instagram.com/p/WRwd_eje5m/

Vakantionella is bijna afgelopa.. Dit was aan het einde van de vakantie in Rotterdam. Ik ging weer met een groepje vriendinnen shoppen. We wilde allemaal heel graag weer eens naar de Primark & zijn daarna nog Rotterdam zelf in gedoken. Hier wachten we op onze trein terug met de buit & een heerlijke beker met koffie. De shoplog video is in de maak!

En dit waren dan alle foto’s van febuari. Ik hoop dat jullie het nog een beetje leuk vonden om deze foto’s te zien.. Echt stom dat ik ze niet eerder heb laten zien, waar dan wel weer een reden voor is. Ik wil namelijk het liefst telkens 2 foto’s naast elkaar laten zien. Maar je kan de foto’s niet meer ‘downloaden’ van instagram & mijn telefoon slaat ze niet allemaal meer op.. dus dat is impossible, maar nu hebben jullie ze ook een voor een gezien & had ik dat toen ook al kunnen doen. Maargoed! Nu ga ik mezelf weer aan m’nb Frans zetten! Blegh.

Liefs, Maaike

Bloglovin – YouTube – Twitter – Instagram

7 gedachtes over “Photo Diary – februari ’13

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s