#Instadiary Januari

Februari is alweer begonnen, wat is die eerste maand van het nieuwe jaar ontzettend snel gegaan! Ik heb in januari eigenlijk helemaal geen foto’s aan jullie laten zien en toen ik dit overzicht maakte wist ik weer waarom. Ik heb in heel januari maar 6 foto’s gemaakt en dat is voor mij heel uitzonderlijk! Kijken jullie mee naar mijn januari in foto’s?


Verlichte boompjes in Delft tijdens het uitgaan | Een miniontaart speciaal voor een jarige vriend | Home made pizza bij vriendlief met tomaat, pesto, mozzarella en rucolasla, NOM! | Lichtjes in Den Haag | Rode Essie nagels met een matte topcoat | Dansoptreden bij Condor City met de Just Dance Studio meiden!

Lekker korte diary dus, opzich is dat ook weleens fijn toch? Ik wel heel veel meer gedaan dan wat alleen op deze foto’s staat. Zo had ik een belangrijk inlvermoment en ben ik nu op de helft van mijn twee tentamen weken, yay! Ik ben ook bezig geweest met een project voor m’n studie en hadden we een nieuwjaarsconcert met het orkest. Ook werkte ik lekker veel, maar dat was blijkbaar allemaal niet boeiend genoeg om een foto van te maken, hihi.

Februari wordt ook weer een mooie maand met nog meer leuke dingen! Wat is het leukste dat jullie gedaan hebben in Januari?

Ps; Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie van Sanne? Er staat er ook nog een op de planning..

follow me: Bloglovin – Twitter – Instagram – Pinterest

15 gedachtes over “#Instadiary Januari

  1. Lies zegt:

    Hele leuke foto’s! Ik vind die miniontaart er ook zo leuk uitzien. Ik denk dat het vieren van mijn verjaardag toch wel het leukste is geweest wat ik gedaan heb in januari al zijn er ook zeker genoeg andere leuke momenten geweest.

Lief dat je een reactie achter wilt laten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s