HELLO FEBRUARY!

Hello February & Hello dear followers!

Januari is echt voorbij gevlogen, december trouwens ook haha. Ik heb jullie al een hele tijd niet meer gezien en dat was niet zomaar. Eind november zijn er wat dingen gebeurd waardoor mijn wereld een beetje instortte. Gelukkig heb ik alles weer redelijk op orde en focus ik me op de dingen die belangrijk zijn. Komende periode heb ik ook nog eens een heel fijn schoolrooster waardoor ik ook weer wat tijd kan inplannen voor m’n blog. Ook ben ik druk bezig met m’n goede voornemens, heel cliché afvallen/fitter worden, tot nu toe gaat dat best goed! Daar ga ik o.a. een challenge voor doen nu in februari, dus daar horen jullie snel meer over!

Voor nu dus even een kort persoonlijk berichtje. Er zullen snel weer leuke blogs verschijnen en ook leuke acties! Hebben jullie al leuke dingen gepland staan voor februari?

Liefs, Maaike

13 gedachtes over “HELLO FEBRUARY!

  1. Lies zegt:

    Ah wat vervelend dat er eind november dingen gebeurt zijn, maar wel fijn dat je nu alles wel weer wat op orde hebt. Ook erg leuk trouwens om weer iets van je te lezen!

  2. gouweleeuw zegt:

    Hoe gaat het nu met jouw lang niks van je gehoord. En hoe het met je goed voornemens ben je al bezig om te afvallen en te sporten. Met sporten kan je hoofd heerlijk leeg maken.

Lief dat je een reactie achter wilt laten!