Je vais á Paris avec mon ami ♥

A oui oui, je vais a Paris avec mon ami! Oke, niet iedereen begrijpt Frans, ik snap het soms zelf ook niet, hehe. Dus voor de niet goed frans sprekende onder ons: ik ga naar Parijs met mijn vriend! Misschien had je de kalender/af tel dagen al gezien in de sidebar?

Volgens mij heb ik jullie dit al een aantal keer verteld, maar nu komt wel heel erg dichtbij & het betekend ook dat ik een tijdje afwezig zal zijn op mijn blog. Precies vandaag over een week ga ik naar Parijs, ’s middags om 4 uur stappen we in de Thalys. Dit leuke tripje van 3 daagjes maak ik samen met mijn vriend. Zondag de 18e hebben wij namelijk alweer 2 jaar ! ♥ Oh my, so long! We wilde iets leuks doen samen en hij stelde voor om naar Parijs te gaan & welk meisje wil dat nou niet? Misschien niet het origineelste idee dat er is, maar ik vindt Parijs gewoon echt een mooie stad & vindt het leuk om met hem te gaan verkennen! We hebben een leuk hotelletje gevonden voor niet te veel & ook onze trein tickets zijn vroeg geboekt zodat die niet al te duur werden, happy us! Want hartstikke leuk om te doen maar heel goedkoop is het niet, zeker niet voor studenten & tuurlijk hebben we het er voor over, maar je wilt in Parijs ook nog wat leuks kunnen doen toch!

Deze slideshow vereist JavaScript.

We hebben onze tickets allemaal opgehaald en zijn nu bezig met bedenken wat we allemaal willen zien. Ik ben al een keer met school in Parijs geweest & heb de bekende toeristische plekken al gezien, maar dat is alweer 4 jaar geleden.
Ik wil jullie vragen of jullie nog tips hebben. Weet je een leuk cafe, winkeltje, leuk plekje om even naartoe te gaan, een mooie foto spot o.i.d.? Laat het me weten! Je mag precies vertellen waar het zit, maar als je alleen de naam weet is dat ook prima dan google ik zelf even! Alles is van harte welkom!

Donderdag begin ik aan mijn se Frans & maandag heb ik mijn se’s voor Wiskunde & Biologie. Gisteren hoorde ik dat de dagen dat we geen se’s hebben, vrij hebben. Dit is wel fijn want zo kan ik wat dingen inplannen voor m’n blog. Vrijdag kom ik ’s avonds thuis en zaterdag ochtend is het weer tijd voor orkest & ’s avonds voor een feestje & zondag de verjaardag van mijn vriend z’n tante. En ja dan hebben we ook officieel 2 jaar & zullen we ook nog wel wat leuks doen. Voor die dagen moet ik dus ook alvast wat schrijven & daar heb ik dan dus twee dagen de tijd voor! Wish me luck!

Dus! Heb jij nog tips voor in Parijs, let me know!

Beaucoup d’amour, Maaike

Ps; bovenstaande foto’s zijn van mij & een vriendin op onze excursie in Parijs. Leuke bijkomst: m’n camera gaat niet meer aan…

22 gedachtes over “Je vais á Paris avec mon ami ♥

  1. Mieke zegt:

    Gaaf dat jullie samen gaan zeg, lekker romantisch ook in de stad van de liefde 😉 Ik zelf ben er nog nooit geweest dus kan je helaas geen tip geven. Heel veel plezier alvast & succes met je se’s!

  2. justjaxelle zegt:

    Wauw superleuk !
    Ik ben deze zomervakantie naar parijs geweest met m’n moeder en tante ,
    je moet sowieso naar galeries lafayette & naar printemps gaan ! (grote warenhuizen 🙂 ) alvast veel plezier gewenst !

    xoxo Axelle

  3. Jasmine zegt:

    Super romantisch en wat leuk dat het voor de twee jaar is! Klinkt erg druk druk, dus geniet er zeker erg veel van! Goh in Parijs weet ik niet echt veel leuke plekjes maar ik vond Pere lachaise wel een epische plek, je moet er natuurlijk wel voor zijn.

  4. Kimberlyly zegt:

    Wat super leuk dat jullie samen naar Parijs gaan om jullie 2 jarig jubileum te vieren! ❤ 2 jaar, wauwie! 🙂 Heel veel plezier alvast in Parijs, ik weet zeker dat jullie er met z'n tweetjes lekker van gaan genieten. Ik heb zelf geen aanraders kwa plekken, ik ben maar een paar uurtjes in Parijs geweest. Maar sowieso zou ik samen naar de Eifeltoren gaan, romantisch! ❤ Succes nog met je SE's! You can do it!

  5. Bo zegt:

    Aaaahw lucky you! Ik had het pas over met mijn zus. Ik wil zooo graag een keertje naar Parijs. Ben er al alleen doorheen gereden zeg maar, omdat we naar een andere stad gingen. Veel plezier en geniet ervan meid!

Lief dat je een reactie achter wilt laten!